Altijd Wat Pad

//Altijd Wat Pad

Altijd Wat Pad

Mensen Friesland laten ontdekken, het blijft een terugkerend thema. Dat blijkt ook nu weer met een nieuw initiatief: Het Altijd Wat Pad.

Mensen uit de regio (en daarbuiten) kunnen een aantal routes volgen die hen de kans geeft om verschillende gebieden in Friesland te ontdekken. Er is een boekje met de verhalen die bij de routes horen en een App (voor Android en iOS) waarmee de routes zelf bekeken kunnen worden. Techniek anno 2013 gecombineerd met het ontdekken en spelen van alle tijd.

Het boekje met de verhalen bevat de achtergrond die de routes extra spannend en leuk maken voor kinderen. Ook de mooie illustraties van Thom en Femke (de hoofdpersonen) voegen extra diepte aan het verhaal toe. Een echte aanrader voor ouders met kinderen die van een avontuur houden.

Wij als Much Media vinden het een goed initiatief die kinderen een compleet andere manier bied om de regio verder te ontdekken. Wij hebben daarom gratis exemplaren van de boekjes met de verhalen en kaarten met meer informatie over de App.

Kijk op http://www.altijdwatpad.nl voor meer informatie of kom even bij ons langs.

Leuk feitje: Één van de hoofdpersonen zit ook op Social Media!

By |2017-05-18T20:48:55+00:009 september 2013|Weblog|0 Comments

About the Author:

Alexander Buist is de ondernemer achter Much Media. Hij heeft Much Media als bedrijf uit weten te bouwen tot het hedendaagse succes.

Leave A Comment